Meer uit de Bourgogne heb je niet nodig!

De nieuwste collectie van Domaine de Moor

Duik dieper in de verleidelijke wereld van Bourgogne met Wildeman Wijnen, waar we trots aankondigen dat de nieuwste schatten van het betoverende Domaine de Moor nu beschikbaar zijn. Door onze gewaardeerde samenwerking met Wijnkoperij De Loods in Breda hebben we directe toegang verkregen tot een selectie die de ware essentie van vakmanschap en terroir belichaamt.

Niet zomaar een wijndomein

Gelegen in het pittoreske Courgis, in het hart van de noordelijke Bourgogne, is Domaine de Moor niet zomaar een wijndomein; het is een symbool van passie, traditie, en innovatie. Met wortels diep verankerd in de vruchtbare grond van deze befaamde regio, heeft de eerste generatie wijnmakers van de Moor zich gewijd aan het creëren van wijnen die de ziel van hun unieke terroir weerspiegelen. Hun benadering combineert respect voor natuurlijke cycli met een onwrikbaar streven naar kwaliteit, wat resulteert in wijnen van ongeëvenaarde elegantie en complexiteit.

De Moor staat bekend om zijn exceptionele Chablis, die trots naast grootmeesters als Domaine Dauvissat en Domaine Raveneau kan staan. Deze wijnen, beginnend met jeugdige frisheid en aroma’s van groene appel, evolueren naar complexe symfonieën van vanille, brioche, en rijp exotisch fruit, weerspiegelend de diepe connectie tussen wijn en zijn oorsprong.

Van Bourgogne Blanc tot aan de grote Chablis

Wildeman Wijnen presenteert met enthousiasme de volgende beperkt beschikbare creaties van Domaine de Moor:
– **Bourgogne Blanc**: Een verfrissende uitdrukking van puurheid en finesse.
– **Bourgogne Chitry**: Uniek en boeiend, een bewijs van de diversiteit van de Bourgogne.
– **Bourgogne Aligoté**: Levendig en verkwikkend, perfect voor elke gelegenheid.
– En natuurlijk, de kroon op het werk, **hun onovertroffen Chablis**.

Laat je meevoeren: maar wees er snel bij

Elke fles van Domaine de Moor is een testament aan de toewijding van een familie die de reputatie van de Bourgogne wijnbouw heeft gevormd. Deze wijnen zijn niet alleen een genot voor de zintuigen maar dienen ook als een brug tussen de rijke historie en de veelbelovende toekomst van de regio.

Bij Wildeman Wijnen begrijpen we dat ware wijnliefhebbers op zoek zijn naar ervaringen die zowel het verstand als het hart raken. Daarom nodigen we je uit om deze zeldzame juwelen van Domaine de Moor te ontdekken. Gezien de beperkte beschikbaarheid en exclusiviteit van deze buitengewone wijnen, bieden wij ze uitsluitend aan via telefonische en e-mail bestellingen. Dit zorgt ervoor dat we persoonlijke aandacht kunnen geven aan elke liefhebber die deel wil uitmaken van deze unieke ervaring. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de legende van Domaine de Moor en laat je inspireren door elke slok van hun buitengewone wijnen.

flessen de moor

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.