Een nieuwe horizon voor Wildeman Wijnen: digitale vernieuwing in aantocht

Vooruitgang door verandering: onze commitment aan u

Wildeman Wijnen staat aan de vooravond van een opwindende transformatie. Met trots kondigen we een significante upgrade van onze website aan, een project dat ons hart heeft gestolen en waar we met man en macht aan werken. Ons doel is helder: deze zomer willen we ons complete assortiment prachtige wijnen, vergezeld van een gloednieuwe bestelmodule, online presenteren. Deze stap is essentieel om onze dienstverlening aan zowel onze gewaardeerde klanten als partners in de horeca naar een hoger niveau te tillen.

Innovatie en uitbreiding: het hart van onze missie

Onze inzet voor innovatie is niet nieuw, maar de ambitie om onze hele wijnselectie toegankelijk te maken via een gebruiksvriendelijke online ervaring markeert een nieuw hoofdstuk voor Wildeman Wijnen. Dit project is meer dan een website upgrade; het is een belofte aan u om de toegankelijkheid, diversiteit en kwaliteit van onze wijnen te verbeteren. Elke fles vertelt een verhaal, en binnenkort kunt u deze verhalen ontdekken met slechts een paar klikken.

Een tijdelijke pauze: ruimte voor groei

Om onze volledige aandacht te kunnen wijden aan deze belangrijke upgrade, zullen we een korte pauze inlassen in het aanbieden van onze populaire wijnboxen. We begrijpen dat dit voor sommigen een teleurstelling kan zijn, maar we verzekeren u, deze stap is essentieel om sterker en beter terug te komen. Uw favoriete selecties zullen spoedig in een nieuw jasje gestoken worden, klaar om te voldoen aan uw verwachtingen en daar nog ver bovenuit te stijgen.

Kijk uit naar de zomer: een belofte van vernieuwing

De zomer belooft een periode te worden van vernieuwing en herontdekking, niet alleen voor ons maar ook voor u. Terwijl we werken aan deze spannende ontwikkelingen, vragen we nog even om wat geduld. Wildeman Wijnen zal terugkeren met een aanbod dat rijker en diverser is dan ooit tevoren, versterkt door een online ervaring die kopen bij ons eenvoudiger en plezieriger maakt.

Bent u 18 jaar of ouder?

Door deze website te betreden gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.